Skip to main content

Küldetésünk

Célunk

Családja egészsége ugyanolyan fontos számunkra, mint Önnek. A "Fertőtlenítés a védelem érdekében" szlogentől vezérelve olyan világot szeretnénk létrehozni, amelyet védőpajzs vesz körül, amely véd a kórokozó mikroorganizmusok ellen. Folyamatosan segítünk a fogyasztóink oktatásában, a megfelelő higiéniai szokások kialakításában. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem elég csak takarítani ahhoz, hogy megvédjük szeretteinket a betegségektől, hanem mindenek előtt fontos #FertőtlenítenítésAVédelemÉrdekében. Az egészséges szokások boldogabb élethez vezetnek.

Ami előre visz minket

Hivatásunk a családja egészségéről való gondoskodás, tevékenységünk pedig egy olyan világ létrehozására összpontosít, ahol mindenki védve van a kórokozó mikroorganizmusokkal szemben. A Lysol® segít - a padlótól kezdve, amelyen a csecsemő mászik, a játékain keresztül, egészen azon helyekig, amelyekhez hozzáér - fertőtleníteni otthonának minden zugát és felületét úgy, hogy kórokozóktól mentesek legyenek, ahol a szerettei mindig biztonságban lehetnek. Mert ami Önnek fontos, az nekünk is fontos.

Tisztaság - mindenkinek más

Mindenkinek más a tisztaságlátása - Önnek, barátjának, szomszédjának. Nagyon fontos felismerni, hogy a "tisztaság" nem a tökéletes rendet jelenti, hanem a biztonságot, az egészséget és a higiéniát. Ezért a Lysol® nemcsak tisztít, hanem elpusztítja a kórokozók és vírusok 99,9% -át *.

Kórokozók a háztartási felületeken

A kórokozók mindenütt megtalálhatók, és bármilyen felületen szeretnek megtelepedni. A hatékony küzdelem érdekében rendszeresen kell fertőtleníteni és tisztítani. Tudjuk, hogy Ön mindig a családja egészségét helyezi előtérbe. Ezért termékeink használata biztonságos, különösen olyan helyeken, ahol gyermekei játszanak és tanulnak **.

Fertőtlenítés a védelem érdekében

Ne feledje, hogy a tisztítás önmagában nem elegendő ahhoz, hogy gondoskodjon szerettei egészségéről. Fertőtlenítenie is kell. A Lysol® a legjobb termékválasztékot kínálja Ön és családja védelme érdekében.

Felületekre vonatkozó tények

Otthona biztonságos menedékhely, de minden felületen - a bevásárló táskáktól kezdve a játékokon át a cipőkig - szeretnek a kórokozók megtelepedni. Ezért olyan fontos az egyes felületek rendszeres tisztítása és fertőtlenítése. Ez az egyetlen módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a velük való kontakt biztonságos, és otthona védett a kórokozók és baktérimumok ellen.

* A Lysol fertőtlenítő spray kémiailag elpusztítja az következő mikroorganizmusokat: Baktériumok: Staphylococcus aureus , MRSA , Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Salmonella enteritidis. Gombák: Aspergillus niger, Candida albicans. Vírusok: A és B típusú influenza vírus; Rhinovírus (39. típus); rotavírus (WA típus); légúti szinciciális vírus (RSV); Hepatitis A vírus; 1. típusú poliovírus; 2. és 5. típusú adenovírus; 1. és 2. típusú herpes simplex vírus; macska calicivírus, SARS-CoV-2 vírus. A Lysol fertőtlenítő hatású mosószeradalék elpusztítja az alábbi vírusokat az áztatás során: RSV, transzmissziós gastroenteritis vírus (Coronavirus TGE ATCC VR-763), 1. típusú herpes simplex vírus és influenza vírus: H1N1
** A biocid termékeket körültekintően kell használni. Minden használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációkat.