Skip to main content

Lysol Fertőtlenítő Spray

Lysol Fertőtlenítő Spray

Lysol_dezinfekcni_sprej_modry_03_bezsamolepky_1000x1000.png

• Elpusztítja a baktériumok, gombák és bizonyos vírusok 99,9% -át *
• Elpusztítja a SARS-CoV-2 koronavírust****
• Segít megelőzni a betegségek terjedését **
• Leküzdi a kellemetlen szagokat
• Sokoldalúan felhasználható spray - számos felületen alkalmazható: Kemény felületekre például WC-kre, szemetesedékenyen, ajtógombokra és mosdókra, fürdőkádra, zuhanyra, WC-ülőkékre, csaptelepekre, zuhanyfüggönyre, kilincsekre, pelenkatárolókra, telefonokra; a gyerekszobában: gyerekágyak, pelenkázó asztal, bili, etetőszék, babakocsi, ülésmagasító. Puha felületekre: párnák, párnahuzatok,kárpitozott bútorok, hátizsákok, kisállat fekhelyek, kanapék, matracok, cipők és talpbetétek.
• Könnyen és kényekmegesen használható fertőtlenítő spray: nem szükséges letörölni.
• Illatosítja a levegőt, otthonának friss illatot biztosítva.

Használati utasítás ***:

Fertőtlenítés előtt tisztítsa meg a felületet. Rázza fel a tartályt. A tartályt a felülettől 15-20 cm távolságra tartva permetezze 2-3 másodpercig a felületet, amíg a készítmény egyenletesen el nem fedi. Várjon 15 percet, amíg a felület teljesen megszárad. Nem kell letörölni. Az étellel érintkező felületeket fertőtlenítés után öblítse le csapvízzel.

NE HASZNÁLJA SAJÁT TESTÉN.

Használat előtt mindig tesztelje a terméket egy kicsi, nem feltűnő felületen. Ne használja az alábbi felületeken: bőr, fényezett fa, sárgaréz, réz, festett felületek és akril anyagok. Ne engedje, hogy hosszabb ideig érintkezzen alumíniummal, vagy áztassa a Corian anyagot.

* A Lysol fertőtlenítő spray kémiailag elpusztítja az következő mikroorganizmusokat: Baktériumok: Staphylococcus aureus , MRSA , Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Salmonella enteritidis. Gombák: Aspergillus niger, Candida albicans. Vírusok: A és B típusú influenza vírus; Rhinovírus (39. típus); rotavírus (WA típus); légúti szinciciális vírus (RSV); Hepatitis A vírus; 1. típusú poliovírus; 2. és 5. típusú adenovírus; 1. és 2. típusú herpes simplex vírus; macska calicivírus, SARS-CoV-2 vírus.
** A felsorolt baktériumok, vírusok és gombák elpusztításával.
*** A biocid termékeket körültekintően kell használni. Minden használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációkat.
****Az elvégzett tesztek alapján, ha a terméket a használati utasításnak megfelelően használják. 1 perc alatt elpusztítja a SARS-CoV-2 vírust, mely a COVID-19 betegség okozója.

Illatvariációk

Friss levegő

Vízesés

Virágillat

További termékek

More ideas & tips